Partitë opozitare paraqitën qëndrimet e tyre kritike

Partitë opozitare paraqitën qëndrimet e tyre kritike

Vizita e kryeministrit Albin Kurti në Bruksel dhe takimet atje më drejtues të lartë të Bashkimit Evropian vazhdojnë të komentohen. Kjo vizitë ngjalli reagime edhe të partive opozitare. Ato paraqitën një varg kritikash./21Media