Kërkohet sigurimi i vaksinave dhe rishikimi i ligjit për pandeminë

Kërkohet sigurimi i vaksinave dhe rishikimi i ligjit për pandeminë

Me tu konsituuar Komisioni Parlamentar për Shëndetësi, u tha se menaxhimi i pandemisë dhe sigurimi i vaksinës anti-COVID, do të jenë dy prioritetet kryesore të këtij Komisioni.
U kërkuan që të bëhet edhe rishikimi i ligjit për pandeminë./21Media