Zyrtari ligjor sot para Komisionit

Zyrtari ligjor sot para Komisionit

Komisioni Hetimor Parlamentar do të mbajë mbledhjen e radhës ku do të diskutohet për gjendjen në Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Në rend dite janë intervistat e dy prej zyrtarëve të lartë të Telekomit të Kosovës.

Fillimisht është paraparë intervistimi i Sebaudin Ramaxhiku, i cili është zyrtar ligjor në Telekom.

Pastaj, intervistimi i Arben Halili, shef i kontabilitetit në Departamentin e Financave në Telekom.

Mbledhja e këtij komisioni mbahet prej orës 10:00.