Ymeri: Cilët do të jenë hapat që do të ndërmarr ARKEP?    

Ymeri: Cilët do të jenë hapat që do të ndërmarr ARKEP?    

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala intervistoi Kryesuesin e Bordit të Drejtorëve në ARKEP-it Kreshnik Gashi. Gashi, tha se për 220 mijë klientët e Z-Mobile, pas kontratës së shkëputur duhet të ketë vijimësi të shërbimeve me operatorë të rrethit, dhe sa i përket kërkesës së Telekomit për kthimin e 300 mijë numrave që aktualisht posedon Z-Mobile, Gashi kërkoi të respektohet Ligji për komunikime elektronike./21Media