Do të shqyrtohen edhe emrat e eksperteve që do të angazhohen

Do të shqyrtohen edhe emrat e eksperteve që do të angazhohen

Komisioni hetimor parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, sot shqyrton dokumentacionin e pranuar nga Posta e Kosovës dhe Telekomi i Kosovës.

Komisioni do të mblidhet nga ora 10:00 në Kuvendin e Kosovës.

Përveç shqyrtimit të këtij dokumentacioni, ky komision do të shqyrtojë edhe emrat e eksperteve që do të angazhohen./21Media