Kurteshi: Ka mundësi t’i ndihmojnë shqiptaret e Luginës së Preshevës 

Kurteshi: Ka mundësi t’i ndihmojnë shqiptaret e Luginës së Preshevës 

Komisioni për Arsim, shqyrtoi kërkesat e Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe diskutoi lidhur me tekstet e reja shkollore, si dhe riorganizimin e shkollave në Luginën e Preshevës. U tha se gjendja në Luginë është duke u përkeqësuar, dhe kërkuan që të mbahet seance dhe të shqyrtohen mundësit që ka Kosova për ta ndihmuar Luginën e Preshevës./21Media