Avdyli: Përkrahja e të gjitha partive politike tregon pjekuri  

Avdyli: Përkrahja e të gjitha partive politike tregon pjekuri  

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, e ka votuar në parim Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës. Të gjithë deputetët në këtë komision, dhanë rekomandime shtesë, në mënyrë që mos të ndodhë më shkelja e Kushtetutës./21Media