Pritet që hetimet të vazhdojnë edhe në legjislaturën e ardhshme

Pritet që hetimet të vazhdojnë edhe në legjislaturën e ardhshme

Komisioni Hetimor Parlamentar për gjendjen në PTK dhe Vala, nuk do ta lërë punën në gjysmë. U propozua që hetimi të vazhdojë edhe në legjislaturën e re. /21Media