“Coca-Cola përkrah rininë”

“Coca-Cola përkrah rininë”

Kompania” Coca-Cola” ka filluar programin “Coca-Cola përkrah rininë” program i cili ka për qëllim të ndihmojë në aftësimin e të rinjve për tregun e punës, dhe vetëpunësim, si dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre personale dhe profesionale./21Media