Osmani: Shoferët t’u përshtaten kushteve klimatike

Osmani: Shoferët t’u përshtaten kushteve klimatike

Ministria e infrastrukturës ka marr të gjitha masat mirëmbajtjen e  rrugëve gjatë sezonit dimëror. Kërkohet ngasësit në trafik që të kenë kujdes dhe t’i përshtaten kushteve klimatike. Në këtë teme kolegu Bahtir Cakolli ka zhvilluar një bisede me zyrtarin e kësaj ministrie Gëzim Osmanin./21Media