Mirena: Ne do të jemi në protestë derisa të përmbushen premtimet e dhëna

Mirena: Ne do të jemi në protestë derisa të përmbushen premtimet e dhëna

Kuvendi Komunal i Obiliqit mbajti seancë të jashtëzakonshme lidhur me implementimin e ligjit të Obiliqit dhe vendimin e Qeverisë për punësimin e banorëve të kësaj ane në Korporatën Energjetike të Kosovës.

Në seancë u tha se nëse nuk ndodh përparësia e punësimi të obiliqasve në KEK, qytetarët do të vazhdojnë me protesta./21Media