Masa kundër COVID-19

Masa kundër COVID-19

Komuna e Prishtinës ka dezinfektuar 15 Qendrat e Mjekësisë Familjare, 15 Ambullantat e Mjekësisë Familjare, Qendrën Kryesore të Mjekësise Familjare, Poliklinikën e Stomatologjisë dhe  Dispanzerin Antituberkular.

Komuna nëpërmjet një njoftimi tha se në këto 33 objekte do të ketë kujdes të shtuar dhe dezinfektim më të shpeshtë, ashtu që personeli shëndetësor dhe qytetarët që shërbehen të jenë sa më të sigurt./21Media