Trajtimi i sëmundjes Covid-19

 Trajtimi i sëmundjes Covid-19

Për shkak të mungesës dhe shpenzimeve larta nga sot Komuna e Prishtinës do tua jep falas të infektuarve me Covid-19 disa nga antibiotikët që nevojiten për trajtimin e problemeve që shkakton ky virus. Kjo nismë e komunës së Prishtinës u mirëprit nga familjarët e pacientëve të infektuar.(Teksti- Valmira HOTI, kamera-Sejdi CANOLLI )./21Media