MAPL ndihmon komunat në menaxhimin e Covid-19

MAPL ndihmon komunat në menaxhimin e Covid-19

Ministria e Pushtetit Lokal ka bere të ditur se komuna e Prishtinës dhe disa komuna tjera kanë hequr kushtëzimet për dokumente për shkak te pandemisë Covid-19. Edhe vlerësimi i garantit për performancë të komunave është kthyer në piken zero. Kohë më pare për menaxhimin e koronavirusit kjo ministri ka ndarë 10 milionë euro për komunat më të vogla. Kolegu Bahtir Cakolli ka zhvilluar një biseduam me zëvendësministren e pushtetit lokal, Magbule Shkodra./21Media