Lojërat Olimpike Verore të Tokios shtyhen për vitin 2021

 Lojërat Olimpike Verore të Tokios shtyhen për vitin 2021

Përveç infektimit të disa sportistëve dhe pasojave financiare, virusi COVID-19, do të mbahet mend përgjithmonë nga Komunitetit sportive, ngase pasojat shkaktoi edhe në ngjarjen kryesore sportive, Lojërat Olimpike Verore që sot u vendos të shtyhen për 1 vit.