Koncertet e Filhramonisë online

Koncertet e Filhramonisë online

Filharmonia e Kosovës si masë mbrojtëse për parandalimin e koroanvirusit ka ndërprerë të gjitha aktivitet. Me këtë rast Filharmonia e Kosovës ka marrë vendim që transmetimi i koncerteve të bëhet online.

Në një lidhje direkte në emisonin “BonBon” drejtori i Filharmonisë, Baki Jashari tregoi se nga sot do të fillojnë transmetimin e koncerteve online. Jashari tregoi se këto koncerte do të shfaqen të enjteve dhe të dielave. 21Media