Një atmosferë festive

Një atmosferë festive

Koncerti i mbajtur pas sulmit të Mançesterit u kthye në një natë të unitetit, shërimit dhe gëzimit për 50.000 adhurues të muzikës.

Koncerti u mbajt për të kujtuar viktimat e sulmit vetëvrasës në koncertin e Ariana Grande më 22 maj.

Përkundër rrethanave, një atmosferë festive mbizotëronte derisa Grande u kthye në skenë.

Ajo i tha turmës: “Unë dua t’ju falënderoj që jeni bashkuar dhe jeni aq të dashur dhe të fortë dhe të unifikuar”.

Ajo shtoi: “Unë ju dua aq shumë, dhe mendoj se lloji i dashurisë dhe unitetit që po shfaqni është ilaçi që bota ka nevojë vërtet për momentin”.

Këngëtarja 23-vjeçare  performoi me Miley Cyrus dhe Black Eyed Peas, ndërsa disa nga pikat kryesore  të koncertit u mbuluan nga Katy Perry, Coldplay, Robbie Williams, Liam Gallagher dhe Justin Bieber.