Latifi: Hoxha: Studentët e këtij kolegji janë shembull i dijes

Latifi: Hoxha: Studentët e këtij kolegji janë shembull i dijes

Kolegjj UBT mbajti konferencën e 8-të ndërkombëtare të shkencave mjekësore. Në këtë konferencë u paraqiten studime të ndryshme mejkësore si dhe u shkëmbyen përvoja mes profesionistëve dhe disiplinave të ndryshme rajonale e ndërkombëtare./21Media