Konferenca u mbajt në kuadër të shënimit të 20 vjetorit të ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë

Konferenca u mbajt në kuadër të shënimit të 20 vjetorit të ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë

Për të diskutuar për rolin e NATO-s në paqe dhe stabilitet në Kosovë dhe më gjerë u mbajt konferenca e sigurisë në vazhdën e organizimeve për shënimin e 20-vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë.

Për ta shënuar këtë ditë video mesazhe dërguan edhe ish-sekretarja e shtetit amerikan, Hillary Clinton dhe ish-kryeministri i Britanisë, Tony Blair./21Media