Promovon ide të reja nga inovacioni dhe ekonomia

Promovon ide të reja nga inovacioni dhe ekonomia

Universiteti i Prishtinës në bashkëpunim me Asociacionin Ndërkombëtar të e shkencës, hapën konferencën ku do të promovohen ide të reja nga inovacioni për progresin e rritjes ekonomike dhe zhvillimit të vendit./21Media