Inkurajoi arritjen e marrëveshjes gjithëpërfshirëse me Serbinë

Inkurajoi arritjen e marrëveshjes gjithëpërfshirëse me Serbinë

Kongresisti amerikan Case në Kosovë. U takua me presidentin Thaçi dhe kryeministrin Haradinaj. Inkurajoi arritjen e marrëveshjes gjithëpërfshirëse me Serbinë./21Media