Dy deputetët përcollën urimet e Vetëvendosjes

Dy deputetët përcollën urimet e Vetëvendosjes

Deputetët Glauk Konjufca dhe Donika Kadaj -Bujupi ishin për vizitë në Bashkësinë Islame të Kosovës, për të përcjellur urimet e Lëvizjes Vetëvendosje me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Ata uruan besimtarët muslimanë për këtë festë që për simbolikë ka sakrificën dhe solidaritetin.