Takimi fillon në ora 13:00

Takimi fillon në ora 13:00

Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Glauk Konjufca sot raporton në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë.

Konjufca do të raportojë rreth propozimeve të tij të fundit për tërheqje të shtatë ambasadorëve si dhe shkarkimin e 14 konsujve të Kosovës në vende të ndryshme të botës.

Ky është raportimi i parë i Konjufcës para Komisionit të Kuvendit.

Takimi fillon nga ora 13:00, në ndërtesën e Kuvendit.