"Paqja në shtëpi, Paqja në botë"

“Paqja në shtëpi, Paqja në botë”

Artisti turk i quajtur, Ugur e përshkruan realitetin e ashpër të botës, duke kombinuar dy fotografi në një kornizë të vetme, e para e përshkruan anën paqësore dhe të lumtur, ndërsa e dyta pasqyron luftën dhe shkatërrimin, transmeton rtv21.tv.

Vepra e tij e artë na bënë të njohim të vërtetat e pakëndshme dhe të tregojmë se po jetojmë në një botë që ka dy realitete, ai është i lumtur, ndërsa pala tjetër është e tmerrshme.

“Uroj që e gjithë bota të jetojë me shprehjen Mustafa Kemal Atatürk,” Paqja në shtëpi, Paqja në botë “”, tha ai.

Autori i këtyre veprave jeton në një pjesë të Turqisë, e cila ndodhet pranë një prej rajoneve më të rrezikshme në botën moderne.

Kontrasti midis këtyre territoreve reflekton dy botë të ndryshme dhe sipas tij, kjo e frymëzoi që ta paraqes këtë në punën e tij./21Media