Koronavirusi: Furnizim i shtuar dhe panik!

Qytetarët ngarendin të blejnë produkte ushqimore e farmaceutike

Bizneset kanë filluar t’i ngrisin çmimet e produkteve ushqimore dhe farmaceutike pas situatës së krijuar në vend lidhur me koronavirusin. Hetimet për këtë çështje kanë filluar nga Autoriteti Kosovar i Konkurrencës. Edhe Ministria e Financave dhe Administrata Tatimore e Kosovës ka paralajmëruar gjoba të larta për bizneset që duan të përfitojnë në këtë rast.(Teksti-Kujtesa Bajrami Fana, kamera- Lulzim Fana   )./21Media

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button