Ndër të infektuar më së shumti pjesëtarë të policisë 

Të dhënat e Institutit të Shëndetit Publik për numrin e të infektuarve me Covid -19 dhe numrin e të shëruarve që po kumtohen çdo mbrëmje, nw njw mwnyrw po pwrcaktojnw disponimin tonë në këtë betejë me virusin e rrezikshëm. Parmbrëmë ishte vetëm një i prekur me Covid 19 dhe ishte një ndiesi lehtësimi, mirëpo mbrëmë dolën 21 të infektuar, një numër që e vazhdon shqetësimin. Shumica e këtyre të infektuarve u evidentuan në komunën e Prizrenit. Nuhi Salihu raporton nga ky qytet./21Media