Karantina , teste dhe solidarizim kundër virusit

Karantina , teste dhe solidarizim kundër virusit

Në sport, vazhdon pezullimi i ngjarjeve, karantina, testime dhe solidaritet për ta tejkaluar me sukses situatën kundër Koronavirus. Përgatitjet e klubeve dhe asociacioneve në kushte të reja, për t’iu rikthyer sa më shpejt garave. (Teksti- Tomor GRABOVCI )/21Media