Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett ka lavdëruar Kosovën për sigurimin që rrjeti 5G të jetë në një shteg të pastër, larg shitësve të pabesë, në pajtim me marrëveshjen e Washingtonit.

“Ne do të vazhdojmë të punojmë bashkë drejt një integrimi komunikues rajonal dhe zgjerimi të ekonomisë digjitale të Kosovës”, ka shkruar Kosnett në Twitter./21Media