Çka u tha në një tubim ku u debatua në temën“Diskriminimi me bazë gjinore dhe punësimi në Kosovë” ?   

Çka u tha në një tubim ku u debatua në temën“Diskriminimi me bazë gjinore dhe punësimi në Kosovë” ?   

Rrjeti i Grave të Kosovës, në bashkëpunim me Zyrën e BE-së, Agjencinë për Barazi Gjinore dhe Avokatin e Popullit, lansuan raportin “Diskriminimi me bazë gjinore dhe punësimi në Kosovë. Sipas raportit sfidë mbetet numri i vogël i grave të punësuar, dhe diskriminimi në baza ligjore./21Media