Spahiu: Takimi i ekipeve teknike më 26 dhe 27 nëntor  .-Pacolli: Kishim edhe më herët grupe të verifikimit .-Shasha: Është vështirë ta bindësh Francën për vizat pas shuarjes së Task-Forcës

Spahiu: Takimi i ekipeve teknike më 26 dhe 27 nëntor  .-Pacolli: Kishim edhe më herët grupe të verifikimit .-Shasha: Është vështirë ta bindësh Francën për vizat pas shuarjes së Task-Forcës

Bashkimi Evropian ndihmoi në shumë rrafshe Kosovën, por shteti ynë edhe më tej është pa liberalizim të vizave. Mirëpo, pas bisedës online të kryeministrit Hoti me presidentin e Francës Macron

dhe dakordimit të tyre për të diskutuar për liberalizimin e vizave, Kosova dhe Franca në nivel të ekspertëve do të takohen më 26 dhe 27 nëntor. Ndërsa ministrat e brendshëm të këtyre dy shteteve do të takohen në dhjetor./21Media