Gjashtë raste të dyshimta janë paraqitur në QKUK

Gjashtë raste të dyshimta janë paraqitur në QKUK

Kosova dhe Mali i Zi aktualisht janë vendet e vetme në Evropë të cilat nuk janë prekur nga koronavirusi, raporton ZDF.

Ndonëse ka pasur raste të dyshuara, asnjë nuk ka rezultuar ende pozitiv.

Përkundër kësaj, Qeveria e Kosovës ka marrë disa masa parandaluese. Është ndërprerë mësimi deri më 27 mars, evitohen tubimet publike, restorantet dhe klubet do të mbyllen nga ora 23:00,  e të tjera.

Aktualisht në QKUK janë praqitur gjashtë raste të dyshuara, por që ende nuk ka dalë rezultati i tyre./21Media