Mbështetje aktiviteteve të profizibilitet të projekteve të dorëzuara nga Qeveria e Kosovës në MCC

Mbështetje aktiviteteve të profizibilitet të projekteve të dorëzuara nga Qeveria e Kosovës në MCC

Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj ka pritur në takim drejtoreshën menaxhuese e MCC për Evropë, Azi, Pacifik dhe Amerikë Latine, Caroline T. Nguyen, ku kanë nënshkruar amandamentimin e marrëveshjes CDF (Compact Development Fund), që do të mbështesë aktivitetet e profizibilitet të projekteve të dorëzuara nga Qeveria e Kosovës në MCC në korrik të këtij viti./21Media