Kosova dhe Serbia arritën marrëveshje për energjinë

1 min read

Mundësohet faturimi i energjisë në veri, licencohet “Elektrosever” sipas ligjeve të Kosovës

Kosova dhe Serbia arritën marrëveshje për energjinë në Bruksel. Zëvendëskryeministri Besnik Bislimi tha se kjo marrëveshje mundëson faturimin e energjisë elektrike në katër komunat veriore sipas ligjeve të Kosovës.Marrëveshja parasheh licencimin e kompanisë serbe “Elektrosever” nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë në Kosovë.(Përgatiti: Aurela Elshani,Kamera: Berat Bahtiri)./21Media