Krijohet fondi i përbashkët në mbështetje të Luginës së Preshevës

Krijohet fondi i përbashkët në mbështetje të Luginës së Preshevës

Kosova dhe Shqipëria nënshkruan 14 marrëveshje bashkëpunimi në fusha të ndryshme.  Ndër marrëveshje është edhe krijimi i fondit të përbashkët në mbështetje të Luginës së Preshevës./21Media