Rreth 3 javë pritet të zgjasë procesi i rinumërimit të mbi 1400 vendvotimeve

Rreth 3 javë pritet të zgjasë procesi i rinumërimit të mbi 1400 vendvotimeve

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve sot nis zbatimi i vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për rinumërimi i 1472 vendvotimeve. Si pasojë e këtij rinumërimi analistë politikë thonë se, çertifikimi i rezultateve të zgjedhjeve të 6 tetorit do zvarritet deri në fillim të dhjetorit, pasi rinumërimi pritet të zgjasë rreth 3 javë./21Media