Në Prishtinë po zhvillohet ndeshja Angli-Kosovë

Në Prishtinë po zhvillohet ndeshja Angli-Kosovë

20 Vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë sot në Prishtinë po zhvillohet ndeshja mes Anglisë dhe Kosovës.

Ndoshta është edhe mirë që kualifikimi i Kampionatit Evropian mes Kosovës dhe Anglisë të zhvillohet në Prishtinë, kush do fitojë nuk ka më rëndësi që nga humbja e Kosovës në Republikën Çeke të enjten.

Është e qartë se anëtari më i ri i UEFA-së nuk do të jetë në gjendje të mbrohet kundër “Tre Luanëve” për kualifikimin e drejtpërdrejtë për EURO 2020 – Përkundrazi, loja, kualifikimi i fundit në Grupin A, duhet të bëhet një lloj festimi i një marrëdhënieje të veçantë.

Lojëtarët anglez dhe tifoz janë mahnitur nga mikëpritja kosovare. /DW