Zemaj: Nuk do të ketë orë policore dhe vetëizolimin për qytetarët që vijnë nga Shqipëria

Zemaj: Nuk do të ketë orë policore dhe vetëizolimin për qytetarët që vijnë nga Shqipëria

Në programin qeverisës prioritet është luftimi i virusit korona. Pikërisht për pandeminë Covid-19 ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, mbajti konferencë për media. I transmetojmë disa thekse kryesore nga kjo konferencë./21Media