Filmat “Galaktika e Andromedës” dhe “Exil” konkurrentë për çmimin kryesor

Filmat “Galaktika e Andromedës” dhe “Exil” konkurrentë për çmimin kryesor

Sonte në Triestë të Italisë fillon festivali i filmit. Në këtë ngjarje e cila është e 32-ta me radhë, do të shfaqen edhe dy filma nga regjisorë kosovarë: “Galaktika e Andromedës” me regji dhe skenar të More Raçës, dhe filmi Exil, me regji të Visar Morinës. Të dy filmat janë në garën për çmimin kryesor./21Media