Minxhozi: Ndjejmë një vlerësim shumë të madh për këtë nder që i bëhet figurës së këtyre dy ushtarakëve

Minxhozi: Ndjejmë një vlerësim shumë të madh për këtë nder që i bëhet figurës së këtyre dy ushtarakëve

Në nderim të nëntetares Zarife Hasanaj dhe major Klodian Tanushit, të rënë në krye të detyrës gjatë përmbushjes së misionit ushtarak në Letoni, sot Ambasada e Shqipërisë në Kosovë ka hapur Librin e Ngushëllimeve, ku janë nënshkruar personalitete të ndryshme nga institucionet e Kosovës. Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, është shprehur se ndjehen të nderuar për nderimin që përfaqësues institucionesh e personalitete të tjera i kanë bërë dy ushtarakëve.
Ndjekim deklaratën e ambasadorit Minxhozi./21Media