110 operator të njësive të specializuara nga Kosova arrijnë në Shqipëri

110 operator të njësive të specializuara nga Kosova arrijnë në Shqipëri

Pas informacioneve për tërmetin në Shqipëri dhe dëmet e shumta si në njerëz ashtu edhe materiale kanë reaguar menjëherë institucionet e Kosovës.  Qeveria e Kosovës, Policia, FSK-ja dhe Agjencia për Menaxhimin e Emergjencave jemi mobilizuar dhe tashmë në Shqipëri janë 110 operatorë të njësiteve të specializuara, të pajisura me pajisje të ndryshme logjistike./21Media