Në grup më Kosovën do të jetë, Anglia, Republika Çeke, Mali i Zi, Bullgaria

Në grup më Kosovën do të jetë, Anglia, Republika Çeke, Mali i Zi, Bullgaria

Sot në Dublin është bërë tërheqja e shortit për grupet eliminatore të Kampionati Evropian Euro 2020.

55 kombëtare, të ndara në gjashtë vazo kanë mësuar kundërshtarët e fazës së grupeve.

Kosova tanimë ka gjetur kundërshtarët e saj dhe kombëtarja jonë do të gjendet në grupin A gjatë këtyre eliminatorëve.

Në grup më Kosovën do të jetë, Anglia, Republika Çeke, Mali i Zi, Bullgaria.