Botërori për grupmoshën U-21 në Hendboll zhvillohet në Korrik në Spanjë

Botërori për grupmoshën U-21 në Hendboll zhvillohet në Korrik në Spanjë

Kualifikimi i Kombëtares U-21 të Hendbollit në Kampionatin Botërorë që zhvillohet këtë vit në Spanjë, mbetet ngjarja kryesore rreth të cilës vazhdojnë reagimet pozitive. Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Fatmir Muhaxhiri, dhe kapiteni Jon Muqolli, ishin mysafir në emision 2 me 1, për të folur për suksesin në IFT Trofi dhe pritshmërit  nga Kampionati Botëror. Raport i redaktorit tonë të Sportit, Bajram SHALA./21Media