Dje është hedhur shorti në Nyon të Zvicrës për Kampionatin Botëror të futbollit i cili zhvillohet Katar në vitin 2022.

Kosova është në një grup shumë të vështirë ku bëjnë pjesë kombëtare si ajo e Spanjës dhe Suedisë, për të mos i anashkaluar as edhe Gjeorgjinë dhe Greqinë.

Tashmë janë mësuar edhe datat se kur do të zhvillohen ndeshjet.

Kosova e nis këtë kampanjë me sfidën kundër Suedisë në “Fadil Vokrri” më 28 Mars 2021 e pastaj e viziton Spanjën më 31 Mars.

Kombëtarja e Spanjës, shtet i cili nuk e njeh Kosovës, do të zbarkojë në Prishtinë më 8 Shtator 2021.

Ky është orari i plotë i ndeshjeve:

28 Mars 2021 / Kosovë vs Suedi

31 Mars 2021/ Spanjë – Kosovë

02 Shtator 2021 / Gjeorgji – Kosovë

05 Shtator 2021 / Kosovë – Greqi

08 Shtator 2021 / Kosovë – Spanjë

09 Tetor 2021 / Suedi – Kosovë

12 Tetor 2021 / Kosovë – Gjeorgji

14 Nëntor 2021 / Greqi – Kosovë.