Kosova kaloj një muaj nga rasti I parë pozitiv me Covid 19

Kosova kaloj një muaj nga rasti I parë pozitiv me Covid 19

Kaloj një muaj nga rasti I parë pozitiv me Covid 19 në Kosovë . Fatmirësisht deri tani nuk kemi asnjë sportistë të infektuar .  Federata dhe klube me kohë ,kanë ndalur aktivitetet e veta,  për të ruajtur shëndetin e sportistëve . (E pergaditi- TOMOR GRABOVCI)./21Media