Konferenca përmbyllëse e projektit të binjakëzimit

Konferenca përmbyllëse e projektit të binjakëzimit

Në konferencën përmbyllëse, të projektit të binjakëzimit, “Mbështetja e institucioneve të Kosovës në zbatimin e MSA-së”, Zyra e BE-së dhe Ministria e Integrimit Evropian kanë organizuar konferencë. Në këtë konferencë u tha se Kosova ka bërë progres dhe avancim të madh në integrimin drejt Bashkimit Evropian./21Media