Zemaj: 100 mijë testet rrisin fuqinë testuese në Kosovë

Zemaj: 100 mijë testet rrisin fuqinë testuese në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka pranuar një donacion prej 100 mijë testeve molekulare për COVID-19 dhe pajisje të tjera përcjellëse nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri të Hapur-KFOS./21Media