U nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit  ndërmjet Bibliotekës Kombëtare dhe Minisitrisë së Diasporës Ministria e Diasporës dhe Biblioteka Kombëtare kanë nënshkruar  një memorandum bashkëpunimi me qëllim të krijimit të një fondi të librave për diasporën shqiptare. Për të jetësuar sa më shpejtë këtë memorandum kanë dhënë zotimet e tyre ministri i Kulturës Kujtim Shala dhe ministri i arsimit, Arsim Bajrami. Ky memorandum ka për qëllim ruajtjen e identitetit kombëtar në diasporë./21Media https://youtu.be/myyOdc9wK_8

U nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit  ndërmjet Bibliotekës Kombëtare dhe Minisitrisë së Diasporës
Ministria e Diasporës dhe Biblioteka Kombëtare kanë nënshkruar  një memorandum bashkëpunimi me qëllim të krijimit të një fondi të librave për diasporën shqiptare. Për të jetësuar sa më shpejtë këtë memorandum kanë dhënë zotimet e tyre ministri i Kulturës Kujtim Shala dhe ministri i arsimit, Arsim Bajrami. Ky memorandum ka për qëllim ruajtjen e identitetit kombëtar në diasporë./21Media