Mbjellin fidane dhe pastrojnë mbeturinat

 Mbjellin fidane dhe pastrojnë mbeturinat

Në Ditën ndërkombëtare të tokës, në Kosovë u shënuan aktivitete të ndryshme nga  ministria e mjedisit, ministria e arsimit dhe Oda e afarizmit në kryeqytet, me ç’rast u mbollën fidane dhe në vende të caktuara u pastruan mbeturinat./21Media