Kosova për herë të parë e shënon këtë javë si anëtare në Organizatën Ndërkombëtare

Kosova për herë të parë e shënon këtë javë si anëtare në Organizatën Ndërkombëtare

Tashmë ka filluar java tradicionale e frankofonisë në Kosovë, e cila ka për qëllim promovimin e gjuhës dhe kulturës frënge tek të rinjtë në vend dhe e cila do të shënohet me aktivitete të ndryshme.

Ndërsa, këtë vit Kosova për herë të parë e shënon këtë javë si anëtarë e asociuar në Organizatën Ndërkombëtare të Frankofonisë./21Media