Përfundoi ndeshja mes Kosovës dhe Argjentinës

Përfundoi ndeshja mes Kosovës dhe Argjentinës

Ka përfunduar ndeshja mes Kosovës dhe Argjentinës në hendboll me rezultat përfundimtar 29:36, për Argjentinën.

Edhe në pjesën e parë të ndeshjes Argjentina ishte në epërsi pesë gola.

Përfundoi pjesa e parë, Argjentina në epërsi

Botërori “Spanjë 2019“ ka filluar më 16 korrik dhe do të përfundojë më 28 korrik./21Media